Jura E8 Platina

1.249,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

We hebben een naam hoog te houden ;)

Beschrijving

Een zeer complete koffiemachine voor thuis, dat is de Jura E8 Platina. De machine zet espresso volgens de P.E.P. methode, dit betekent simpelweg dat je barista kwaliteit espresso maakt met een druk op de knop. Dit doet de machine door de bonen te malen met de Aroma G3 molen. Deze molen is zo afgesteld dat de aroma’s maximaal naar boven komen zodra het water met de koffie in aanraking komt. Je koffie ruikt en smaakt er heerlijk door.

Jura E8 Platina met Smart Connect

In 2018 is de Jura E8 vernieuwd. Hij beschikt nu standaard over een Smart Connect. Met de vernieuwde Smart Connect kun je de instellingen van je favoriete koffiesoort aanpassen, bekijken wat de onderhoudsstatus is en natuurlijk koffie maken.

Vernieuwd waterreservoir

Een welkome vernieuwing is heel simpel. Het waterreservoir is voorzien van een geribbelde zijwand. Het ziet er mooi uit en is praktisch omdat je hierdoor minder snel kalkstrepen ziet.

Vernieuwde uitloop voor melkschuim

De vernieuwde E8 Platina heeft dezelfde uitloop gekregen als de Jura S8. Dit is vooral uiterlijk een verbetering omdat de uitloop massiever oogt. Een grote verbetering is de draaiknop om het melkschuim in dikte aan te passen.

Cappuccino en latte macchiato

Met een druk op de knop. Je zet je glas onder de uitloop, drukt op de knop en binnen de kortste keren heb je een heerlijke latte macchiato of cappuccino voor je staan. De speciale techniek voor het opschuimen van de melk geeft het schuim een fijnmazige volheid. In combinatie met een geschikte koffie (De Bergkoning past erg goed) krijg je de cappuccino of latte die je echt wilt.

Intelligent Pre Brew Aroma System

Tussen het malen van de bonen en het moment dat de koffie uitloopt zit een korte pauze. Tijdens deze onderbreking welt de koffie voor. Door dit systeem krijgt de koffie van een Jura E8 Platina meer smaak. Het Intelligent Pre Brew Aroma System zorgt hiervoor.

Kom de Jura E8 Platina testen in onze winkel

In onze winkel in Deventer hebben we de Jura E8 Platina in de winkel staan. Kom langs om de machine te voelen, proberen en natuurlijk te proeven. Helemaal overtuigd? We hebben de machine op voorraad, dus je kunt hem meteen meenemen.

25 maanden garantie

Pure Africa Coffee is Premium Partner van Jura. Bij ons kun je terecht met al je vragen over garantie, onderhoud en reparatie. De Jura E8 Platina is kwalitatief zo goed dat Jura er 25 maanden garantie op durft te geven. De enige voorwaarde om van die garantie gebruik te maken is dat je je Jura E8 Platina koopt bij de geautoriseerde dealer.

Extra informatie

Gewicht9.8 kg
Aantal koffierecepten

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Merk

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal koppen per dag

Aantal molens

Afmetingen

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water