Jura GIGA X3c

Koffiemachine met vaste wateraansluiting. Vul het formulier in om een offerte en proefplaatsing voor de Jura GIGA X3c aan te vragen.

  • 180 koppen per dag
  • Flexibele lease: €179,- per maand
  • 3 jaar lease: €135,- per maand
  • 5 jaar lease: €109,- per maand
  • Inclusief melkkoeler en onderhoud

Investeer in een betere prijs voor koffieboeren.

SKU: 15398 Categorie: Tag:

Beschrijving

Offerte aanvragen

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat voor deze koffiemachine.

"*" geeft vereiste velden aan

Jura GIGA X3c

Met de nieuwe Jura GIGA X3c heeft het Zwitserse merk Jura weer een nieuwe standaard gezet op het gebied van koffiemachines voor grote kantoren. De functies zijn bijna te talrijk om op te noemen: p.e.p. systeem, een touchscreen, vernieuwde uitloop voor melkschuim, versimpelde reiniging en vernieuwingen binnenin de machine. De Jura GIGA X3c is ook te connecten met je telefoon zodat je koffie kunt zetten en als facilitair manager gemakkelijk de onderhoudsstatus van de machine kunt bekijken.

Er zijn veel redenen om te kiezen voor de nieuwe Jura GIGA X3c. De belangrijkste reden om voor een Jura te kiezen is hetzelfde gebleven: de ongeëvenaarde kwaliteit van de koffie. In deze prijsklasse kent de Jura GIGA X3c geen gelijke. De Jura GIGA X3c is een koffiemachine voor kantoor. Je kunt deze koffiemachine kopen of zakelijk leasen.

Verse melksysteem vernieuwd

Het systeem voor de verse melk is vernieuwd. Dit heeft grote voordelen. Het melkschuim van de cappuccino is warmer en dikker tegelijkertijd. Het is daarnaast ook nog eens simpeler geworden om het systeem te reinigen. Met een druk op de knop wordt het programma volautomatisch uitgevoerd.

Vaste wateraansluiting

De Jura GIGA X3c is standaard uitgerust met een vaste wateraansluiting. Je hoeft dus nooit het waterreservoir bij te vullen. Ideaal voor kantoren waar de koffiemachine intensief wordt gebruikt.

50 mensen of 150 koppen koffie per dag

Deze koffiemachine heeft een capaciteit van 150 koppen koffie per dag. Hij is daarom geschikt voor kantoren tot ongeveer 50 personen. Een afdeling is niet vaak veel groter dan 50 personen. Werken er bij jou bedrijf meer dan 50 personen? Dan is het waarschijnlijk verstandig om twee machines te plaatsen. Zo spreid je de uitgifte van de koffie.

Betere koffie, lager verbruik

Het klink misschien gek. We horen vaak van klanten dat de mensen minder koffie zijn gaan drinken sinds de kwaliteit verbeterd is. Dit heeft alles te maken met smaak. Van een goede kop koffie geniet je na tien minuten nog van de nasmaak. Je hebt daardoor minder snel behoefte aan een nieuwe kop koffie.

Investeer in microkredieten

Doe iets goeds met je zakelijke koffievoorziening en begin met investeren in microkredieten. Van iedere kilo koffie die jij drinkt investeer je €1,- in microkredieten. De leningen worden verstrekt aan koffieboeren in Rwanda. Zij hebben grote moeite om een lening te krijgen van de bank waarmee ze land of nieuwe gewassen kunnen kopen. Als ze een lening krijgen betalen ze al snel 25 tot 40% rente. Met een Pure Africa lening betalen de boeren 6% rente om de kosten voor het beheer van de lening te dekken.

Lees hier meer over waarom we investeren in microkredieten.

Doorvoer koffieresidu

In de koffieresidubak kun je 40 kopjes koffie kwijt, maar je kunt er ook voor kiezen om een doorvoerset voor het koffieresidu te nemen. Het koffieresidu komt dan door een gat in het tafelblad direct in de afvalbak terecht. Zie ook onze algemene Jura informatiepagina.

Onderhoud Jura GIGA X3c

De Jura GIGA X3c heeft een grote voorsprong als het gaat om onderhoud. Het kost je enkele minuten per dag als je koffie zet met verse melk. Besluit je alleen koffie te gaan maken, dan is het onderhoud helemaal beperkt en ben je er dagelijks ongeveer een minuut mee bezig.

Voor het onderhoud van de koffiemachine kun je uiteraard bij Pure Africa terecht. Regulier onderhoud verzorgen we altijd op locatie. We leveren ook alle onderhoudsmiddelen die bij de Jura GIGA X3c horen. Als je ‘s avonds voor 21 uur bestelt heb je de bestelling de volgende dag al in huis.

Plaatsing en garantie

Als je een Jura GIGA X3c bij ons koopt komen we hem altijd bij je op kantoor plaatsen. We sluiten de machine aan op het waternet en stellen de koffiemachine voor je in. Na plaatsing kun jij dus gewoon genieten van je koffie, cappuccino of latte macchiato.

Cappuccino en latte macchiato met een druk op de knop

De Jura GIGA X3c maakt cappuccino’s, latte macchiato’s, café latte’s en macchiato’s met 1 druk op de knop. Je kunt zelfs twee cappuccino’s tegelijkertijd zetten. Kwaliteit staat voorop. Daarom werken Jura koffiemachines alleen met verse melk voor de cappuccino’s.

Fantastische koffie en onderhoud: all in one

Bij Pure Africa kun je als klant terecht voor het hele pakket. Je neemt bij ons de koffiemachine af, wij komen hem plaatsen en doen het reguliere onderhoud binnen een onderhoudscontract. Als er een storing is staan we binnen 24 uur bij je op de stoep.

Om het je helemaal gemakkelijk te maken drink je Pure Africa koffie op kantoor. Als je ‘s avonds voor 21 uur bestelt, heb je de volgende dag weer vers gebrande koffie.

Jura GIGA X3c eenvoudig leasen

Veel klanten van Pure Africa zijn snel groeiende bedrijven. Het is prettig als je het beheer van alle apparatuur op kantoor kunt aanpassen aan die snelle groei. Daarom is er Pure Africa operational lease. Wij doen het onderhoud en zorgen voor de koffie. Jij krijgt voor een vast maandelijks bedrag een koffievoorziening naar keuze.

Met het leasen van een Jura GIGA X3c kun je kiezen voor overeenkomsten van 6 maanden, 36 maanden of 60 maanden. Leg je zo lang vast als je wilt.

Wat doen we als je besluit te leasen?

Het begint met de overeenkomst van slechts twee pagina’s. Zodra we beiden hebben getekend bestellen we de machine voor je en plannen we de plaatsing met je in. Zo kun je al binnen een week van offerte naar plaatsing van je koffiemachine gaan.

Extra informatie

Gewicht 18,2 kg
One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Aantal koppen per dag

,

Cappuccino met

Energiezuininge spaarstand

Aantal koffierecepten

Doorlooptijd reiniging

Inhoud waterreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud bonenreservoir

Soort display

Garantieperiode in maanden

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal molens

Afmetingen

Koffiespecialiteit

, , , , , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Merk

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water

Melk

Met melkvariaties