Schaerer Coffee Club

  • Catalogusprijs: € 4.720,- (excl. BTW)
  • 3 jaar lease: €129,- per maand
  • 5 jaar lease: €109,- per maand
  • Leaseprijs inclusief onderhoud

Drink kwaliteitskoffie terwijl je investeert in microkredieten en winst voor koffieboeren.

Artikelnummer: SCH-CC1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Schaerer Coffee Club

De Schaerer Coffee Club is een professionele machine met vaste wateraansluiting. Voor al je vragen over de machine of het onderhoud hiervan, kan je bij ons terecht.

Vraag een offerte aan om de Schaerer Coffee Club te leasen of te kopen.

Vul dit formulier in

Schaerer Coffee Club

Deze koffiemachine is geschikt voor kantoren waar tien tot 25 mensen gebruik maken van de koffiemachine. Heb je bijvoorbeeld twee verdiepingen met 20 personen dan lukt dat heel goed met twee keer de Schaerer Coffee Club.

Stoomfunctie

De Schaerer Coffee Club is ontwikkeld als koffiemachine voor de horeca. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de stoomfunctie waarmee je een kopje kunt voorverwarmen. Dit is ideaal voor koffies met melk omdat die vaak iets minder heet zijn dan zwarte koffies. Ook voor een espressokopje is het een handige functie.

Vaste water aansluiting

De Schaerer Coffee Club wordt altijd door onze monteur aangesloten op het waternet. Zo heb je de zekerheid dat je altijd vers, gefilterd water gebruikt voor je koffie.

Pure Africa koffie op kantoor

Kies voor hoge kwaliteit en een koffieleverancier die de wereld een klein beetje wilt veranderen. Wij investeren van iedere kilo koffie die jij en je collega’s drinken €1,- in microkredieten. Hiermee helpen we boeren in Afrika om de groei van hun plantages te financieren. Zij hebben via de banken slecht toegang tot financiering. Dit doen we in samenwerking met een bank en we bezoeken de boeren met een Pure Africa lening.

Ondertussen geniet jij in Nederland tijdens het werk van een lekker kopje Afrikaanse koffie. Wist je dat koffie van oorsprong uit Afrika komt?