La Marzocco Strada AV driegroeps

  • Catalogusprijs: € 16.990,- (excl. BTW)
  • Vul het formulier hieronder in voor een lease offerte

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte La Marzocco Strada AV driegroeps

Vraag een offerte aan om de La Marzocco Strada AV driegroeps te leasen of te kopen.

De Strada met drie groepen is een van de topmachines van La Marzocco. Heb je een restaurant of koffiebar? Met deze espressomachine en bonen van Pure Africa geef je je klanten een geweldige koffie ervaring.

Vul dit formulier in

De barista machine

‘De barista machine’ is de naam die La Marzocco zelf aan de Strada AV driegroeps geeft. De afwerking is van hoog niveau en hij is uitgerust met de nieuwste technieken. Zo heb je met deze machine bijvoorbeeld nooit meer het probleem van een stoompijp die te heet is om aan te raken. Ook kun je de hoeveelheden en temperatuur vast afstellen zodat je in hoog tempo koffies met een stabiele kwaliteit kunt maken.

Programmeerbaar

In horeca gelegenheden maken veel verschillende mensen koffie. De ene persoon heeft er meer ervaring dan de ander en misschien ook meer interesse in het zetten van de perfecte kop koffie. Met een halfautomaat die niet instelbaar is krijg je dan een zeer wisselende kwaliteit koffie terwijl je natuurlijk ieder kopje fantastisch wilt maken. Daarom is het handig dat je met de La Marzocco Strada AV driegroeps zowel de temperatuur als de hoeveelheid water kunt afstellen. De échte barista kan tijdens het zetten de instellingen aanpassen terwijl de barista met haast snel een goed kopje koffie kan maken.

Italiaanse finesse

De espresso is ooit bedacht in Italië. La Marzocco was één van de eersten om in de jaren 20 van de vorige eeuw de techniek hiervoor te gebruiken. Door water zo’n 25 seconden op een temperatuur tussen negentig en vijfennegentig graden door gemalen koffie te persen krijg je een heerlijke espressso. Mits je de juiste bonen hebt natuurlijk :). In combinatie met het harde water in Italië krijg je de typerende Italiaanse kwaliteit. Met een La Marzocco haal je die techniek naar jouw horeca zaak in Nederland.

Drie groepen, drie boilers

Nooit meer het probleem dat je machine te weinig vermogen heeft om in hoog tempo water op te warmen. De La Marzocco Strada AC driegroeps beschikt over een aparte boiler voor iedere groep. Door de hoge mate van isolatie van de boiler is de machine efficiënter en preciezer.

La Marzocco Strada AV driegroeps leasen of kopen

Wil je de machine leasen of kopen? Als je hem koopt is het echt jouw machine. Een flinke investeren, maar daarna redelijk onderhoudsvriendelijk. Als je hem least betaal je wat meer, maar heb je het voordeel van een maandelijkse betaling. Het is allebei mogelijk, dus jij kiest welke optie het beste bij je past.