Ascaso Barista T 2 groep

  • Catalogusprijs: vanaf € 4.750,- (excl. BTW)
  • 3 jaar lease: vanaf €139,- per maand
  • 5 jaar lease: vanaf €99,- per maand
  • Incl. Fiorenzato F64 grinder & 2 servicebeurten per jaar
  • Verkrijgbaar in zwart en wit

Drink kwaliteitskoffie terwijl je investeert in microkredieten en winst voor koffieboeren.

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Ascaso Barista T 2 groep

Vraag een offerte aan om de Ascaso Barista T 2 groep te leasen of te kopen.

De Ascaso Barista T 2 groep is geschikt voor zowel de horeca als voor op kantoor. Het is een machine waar het vakmanschap vanaf straalt.

Je kan bij ons terecht voor al jouw vragen over de machine. Ook regelen wij het onderhoud van de machine.

Vul dit formulier in

De Ascaso Barista T tweegroeps koffiemachine is gemaakt voor zowel horeca als kantoor. De combinatie van vakmanschap en design vallen meteen op aan deze koffiemachine.

Klik hier voor de Ascaso Barista T Plus tweegroeps koffiemachine. 

Voor horeca

Deze koffiemachine is gemaakt voor gebruik in de horeca. Je kunt er per uur 120 koppen koffie mee zetten. De getrainde barista zou zelfs tot 160 koppen koffie per uur kunnen komen. Ascaso bouwt espressomachines met het oog op de wensen van horeca ondernemers.

Energiezuinig

Om kosten te besparen kun je minder koffie gebruiken om een kopje koffie te maken. Maar het is beter om een energiezuinige Ascaso koffiemachine te kopen zodat je kunt besparen op je energiekosten. De boilertechniek van dit apparaat zorgt ervoor dat je tot 50% energie kunt besparen. Dat maakt veel uit.

Koffie maken met precisie

De energiezuinige techniek in de Ascaso Barista heeft nog een voordeel. Deze techniek stelt je in staat om de temperatuur van je koffie tot op de tiende graad nauwkeurig in te stellen. Daarmee stelt Ascaso je in staat om je koffie tot in perfectie af te stellen. De exacte temperatuur heeft namelijk veel invloed op de smaak van je koffie.

Ascaso Barista T in zwart

Dit is een uitvoering met een net iets ander uiterlijk dan de andere foto’s. Deze machine is uitgevoerd met zwarte filterdragers. Dit geeft een strakke en moderne uitstraling.

Je kunt deze machine trouwens ook helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Zo kun je de kleur van de machine aanpassen naar eigen smaak. Ook de achterwand die hier in RVS is uitgevoerd kun je aanpassen naar jouw favoriete kleur.