Jura X8 Platina Professional

Vul het formulier hieronder in om een offerte voor lease of koop aan te vragen. De Jura X8 is niet meer nieuw te bestellen maar nog wel beschikbaar als duurzame gereviseerde machine.

  • 10 – 25 gebruikers of 80 koppen per dag
  • 2 cappuccino’s tegelijk

Lease gereviseerd v.a. €15,- per maand

 

Artikelnummer: 15413 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Jura X8 Professional

Vraag een offerte aan om de Jura X8 te leasen of te kopen. Dit is de populairste bonen koffiemachine op watertank.

Met de Jura X8 kies je voor de beste koffiemachine op een watertank. Deze koffiemachine maakt Pure Africa koffie zoals het hoort. Vol van aroma en op de juiste temperatuur.

Door te kiezen voor een Jura weten wij zeker dat je optimaal kunt genieten van onze koffies. De superieure techniek van Jura zorgt voor een optimale extractie van je koffie en de machine maakt in no time mooi, vol melkschuim.

Wij zijn je aanspreekpunt voor alle vragen over onderhoud van de machine. En we regelen het voor je.

Sticker fairchain koffie Pure Africa

Vul dit formulier in

Populaire zakelijke koffiemachine

Onder onze klanten is de Jura X8 de meest populaire koffiemachine met een watertank. Hij wordt vooral gekozen door bedrijven met 10-25 koffiedrinkers.

De belangrijkste voordelen van de Jura X8 zijn de uitstekende kwaliteit van het brouw proces van de koffie, dik warm melkschuim en hij draait lang zonder storingen.

Jura X8 Platina leasen incl. onderhoud en melkkoeler

Kies voor onze eerlijke direct trade koffie in combinatie met de Jura X8. Een perfecte combinatie. Het onderhoud en een melkkoeler zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Je betaalt een vast maandelijks bedrag. Als er iets met de machine aan de hand is zorgen wij voor de reparatie. Tijdens een reparatie zorgen we ook voor een vervangend apparaat zodat je niet zonder koffie komt te zitten.

De Jura X8 Platina is de populairste zakelijke koffiemachine om te leasen voor 10-25 gebruikers. Dat komt door een combinatie van de hoogste eisen aan kwaliteit en gebruiksgemak.

Koffieleverancier in Gent | Pure Africa

Update software zorgt voor warmer melkschuim

Onlangs heeft de Jura X8 een update gekregen. Door deze update is de temperatuur van het melkschuim hoger terwijl de dikte waar Jura melkschuim om bekend staat gelijk is gebleven. Soms maakt een kleine aanpassing een groot verschil. Zeker als kwaliteit het allerbelangrijkste is.

Het blijft ons na al die jaren nog steeds verbazen hoe Jura he voor elkaar krijgt om in zo korte tijd heerlijk melkschuim te maken.

Nieuwe molen voor Jura X8

Er zit nu een nieuwe molen in de Jura X8 waarmee je nog fijner kunt malen. Tegelijkertijd is deze molen veel stiller dan de vorige generatie. Het maakt de machine meer geschikt om op de werkvloer te zetten.

5 liter watertank & 500 gram koffiebonen

In het bonenreservoir kun je 500 gram koffiebonen kwijt. Dat is genoeg voor 60 koppen koffie. De Jura aromadeksel zorgt ervoor dat de versheid van de bonen optimaal blijft. De watertank heeft een capaciteit van 5 liter en dat is genoeg voor 50 kopjes koffie of 120 espresso’s. Het uitgangspunt is dat je met 10-25 personen niet vaker dan eens per dag bij hoeft te vullen.

Twee cappuccino’s tegelijk

Een van de grote verbeteringen aan de Jura X8 Platina is het melkschuim systeem voor je cappuccino of latte macchiato. Het melkschuim is warmer en dikker geworden terwijl ook de capaciteit is verdubbeld. Je kunt nu van iedere melkkoffie twee tegelijk zetten door de dubbele uitloop.

Reinigen van het melksysteem is een fluitje van een cent. Het programma werkt volautomatisch en zorgt ervoor dat je melksysteem weer helemaal schoon is om de volgende dag te gebruiken.

Zakelijke koffiemachine voor een professionele uitstraling

Als je klanten op bezoek krijgt wil je ze een goed kopje koffie kunnen aanbieden. Naast lekkere koffie is hiervoor een goede koffiemachine van belang. Jura is een bekend merk en heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit. Je koffiemachine en de smaak van het kopje koffie voor je klant zijn een visitekaartje voor je bedrijf.

En omdat je als ondernemer toch ook naar de kosten kijkt: wist je dat medewerkers vaak minder koffie gaan drinken als de koffie beter smaakt?

Goede prijs/kwaliteit verhouding Jura X8

Voor Pure Africa is het allerbelangrijkste dat een zakelijke koffiemachine een lekker kopje koffie maakt. De prijs/kwaliteit verhouding is ook van belang. Omdat die combinatie bij Jura goed is werken we al lange tijd samen met Jura. Ook de Jura X8 Platina biedt veel waar voor zijn geld.

Melksysteem volautomatisch reinigen in 2 minuten

De Jura Professional koffiemachines zijn allemaal voorzien van software waarmee de koffiemachine zichzelf kan reinigen. Er wordt een bakje meegeleverd dat je onder de uitloop plaatst. Je gooit daar een Jura melksysteemreiniger tablet bij en drukt op start. De machine doet de rest en zorgt ervoor dat je melksysteem weer brandschoon is. We raden aan om dit aan het einde van de dag te doen zodat de machine tijdens de nacht schoon is.

Praktische knoppen

De Jura X8 is uitgerust met grote knoppen. Het is even wennen maar blijkt in de praktijk erg goed te werken.

Leasen in combinatie melkkoeler

Als je ervoor kiest om de Jura X8 te leasen dan is een Jura Cool Control 1L inbegrepen in het lease tarief. Je kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar de 2,5 liter Cool Control. Deze melkkoelers zijn erg praktisch. Het deksel is er gemakkelijk af te halen waardoor melk bijschenken heel gemakkelijk gaat. Alle onderdelen die aanraking komen met melk kunnen in de vaatwasser. Zo houd je de omgeving rondom de melkkoeler hygiënisch en schoon.