Jura X8 Platina Professional

  • 10 – 25 gebruikers of 80 koppen per dag

  Kopen

   • Catalogusprijs Jura X8: € 2.470,- (excl. BTW)
   • Koopprijs incl. koffie abonnement 24 maanden: € 1.795,-

  Leasen incl. onderhoud

  • Flexibele lease: €85,- per maand
  • 3 jaar lease: €55,- per maand
  • 5 jaar lease: €42,- per maand
  • Lease is inclusief melkkoeler en onderhoud, exclusief plaatsing

  Leasen excl. onderhoud

  • 5 jaar lease €33,- per maand
  • incl. melkkoeler, exclusief plaatsing

  Pure Africa | Jura Premium Partner

   

  Offerte Jura X8 Platin aanvragen

SKU: 15100 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Jura X8 Platina Professional is de populairste zakelijke koffiemachine van dit moment in zijn klasse. Voor gebruik door 10-25 personen is dit de ideale koffiemachine. We zien dat de machine zowel op kantoor als in het restaurant van bijvoorbeeld een sportschool wordt gebruikt. Je kunt de Jura X8 lease of kopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan.

Jura X8 Platina leasen incl. onderhoud en melkkoeler

Als je de Jura X8 least hoef je nergens meer over na te denken. Het onderhoud en een melkkoeler zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Je betaalt een vast maandelijks bedrag. Als er iets met de machine aan de hand is zorgen wij voor de reparatie. Tijdens een reparatie zorgen we ook voor een vervangend apparaat zodat je niet zonder koffie komt te zitten.

De Jura X8 Platina is de populairste lease koffiemachine voor 10-25 gebruikers. Dit het resultaat van gebruiksgemak in combinatie met hoge kwaliteitsstandaarden.

Update van de Jura X8

Onlangs heeft de Jura X8 een update gekregen. Door deze update is de temperatuur van het melkschuim hoger terwijl de dikte waar Jura melkschuim om bekend staat gelijk is gebleven. Soms maakt een kleine aanpassing een groot verschil. Zeker als kwaliteit het allerbelangrijkste is.

5 liter watertank & 500 gram koffiebonen

In het bonenreservoir kun je 500 gram koffiebonen kwijt. Dat is genoeg voor 60 koppen koffie. De Jura aromadeksel zorgt ervoor dat de versheid van de bonen optimaal blijft. De watertank heeft een capaciteit van 5 liter en dat is genoeg voor 50 kopjes koffie of 120 espresso’s. Het uitgangspunt is dat je met 10-25 personen niet vaker dan eens per dag bij hoeft te vullen.

Twee cappuccino’s tegelijk

Een van de grote verbeteringen aan de Jura X8 Platina is het melkschuim systeem voor je cappuccino of latte macchiato. Het melkschuim is warmer en dikker geworden terwijl ook de capaciteit is verdubbeld. Je kunt nu van iedere melkkoffie twee tegelijk zetten door de dubbele uitloop.

Reinigen van het melksysteem is een fluitje van een cent. Het programma werkt volautomatisch en zorgt ervoor dat je melksysteem weer helemaal schoon is om de volgende dag te gebruiken.

Zakelijke koffiemachine voor een professionele uitstraling

Als je klanten op bezoek krijgt wil je ze een goed kopje koffie kunnen aanbieden. Naast lekkere koffie is hiervoor een goede koffiemachine van belang. Jura is een bekend merk en heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit. Je koffiemachine en de smaak van het kopje koffie voor je klant zijn een visitekaartje voor je bedrijf.

En omdat je als ondernemer toch ook naar de kosten kijkt: wist je dat medewerkers vaak minder koffie gaan drinken als de koffie beter smaakt?

Goede prijs/kwaliteit verhouding Jura X8

Voor Pure Africa is het allerbelangrijkste dat een zakelijke koffiemachine een lekker kopje koffie maakt. De prijs/kwaliteit verhouding is ook van belang. Omdat die combinatie bij Jura goed is werken we al lange tijd samen met Jura. Ook de Jura X8 Platina biedt veel waar voor zijn geld.

Melksysteem volautomatisch reinigen in 2 minuten

De Jura Professional koffiemachines zijn allemaal voorzien van software waarmee de koffiemachine zichzelf kan reinigen. Er wordt een bakje meegeleverd dat je onder de uitloop plaatst. Je gooit daar een Jura melksysteemreiniger tablet bij en drukt op start. De machine doet de rest en zorgt ervoor dat je melksysteem weer brandschoon is. We raden aan om dit aan het einde van de dag te doen zodat de machine tijdens de nacht schoon is.

Praktische knoppen

Toen we de koffiemachine voor het eerst bekeken viel ons op dat de knoppen om koffie mee te maken erg groot zijn. We moesten daar even aan wennen. Uiteindelijk blijkt het een goede keuze te zijn omdat de machine hierdoor nog een stuk makkelijker te bedienen is.

Leasen in combinatie melkkoeler

Als je ervoor kiest om de Jura X8 te leasen dan is een Jura Cool Control 1L inbegrepen in het lease tarief. Je kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar de 2,5 liter Cool Control. Deze melkkoelers zijn erg praktisch. Het deksel is er gemakkelijk af te halen waardoor melk bijschenken heel gemakkelijk gaat. Alle onderdelen die aanraking komen met melk kunnen in de vaatwasser. Zo houd je de omgeving rondom de melkkoeler hygiënisch en schoon.