La Marzocco Strada AV tweegroeps

  • Catalogusprijs: € 14.990,- (excl. BTW)
  • Vul het formulier hieronder in voor een lease offerte

 

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte La Marzocco Strada AV tweegroeps

Vraag een offerte aan om de La Marzocco Strada AV tweegroeps te leasen of te kopen.

De Strada van La Marzocco behoort tot de topklasse van espressomachines. Met bonen van Pure Africa en een Strada geef je je klanten een geweldige koffie ervaring.

Vul dit formulier in

La Marzocco Strada AV tweegroeps

Ben je op zoek naar een espressomachine die presteert onder hoge druk? De La Marzocco Strada AV tweegroeps koffiemachine is voor middelgrote horecabedrijven. Getrainde barista’s maken met deze machine zo’n 150 espresso’s per uur.

Italiaanse espressobeleving uit Florence

Als je kiest voor een halfautomaat dan wil je de beste koffie. Dit doe je met de beste machine en dat is deze La Marzocco Strada AV tweegroeps. De traditie van innovatie en betrokken ondernemerschap begon in 1927 in Florence, de stad van de renaissance. Ook na bijna 100 jaar steeds is La Marzocco nog steeds een bron van innovatie in de wereld van halfautomatische espressomachines. Niet voor niets worden veel barista kampioenschappen beslist met een machine van La Marzocco.

Instelbare boiler per groep

Voor iedere groep beschikt deze machine over een eigen boiler. Die kun je zeer precies afstellen op de juiste temperatuur. De temperatuur is van groot belang bij het maken van de perfecte koffie of espresso. Zet hem een graadje heter en als gevolg is je espresso wat zuurder. Goede koffie maak je met water op een temperatuur van 90 tot 95 graden Celsius.

De La Marzocco Strada AV tweegroeps in jouw zaak?

Als je interesse hebt in de machine vul dan het formulier op deze pagina in. We maken graag een aanbod op maat voor jouw situatie. Voor ieder vraagstuk is een passende oplossing. We komen altijd op locatie installeren en doen vervolgens het onderhoud van de machine. Bij installatie verzorgen we een training om de machine correct te gebruiken en tegelijkertijd een training hoe je de lekkerste koffie kunt maken.

Energiezuininge boilers

Deze espressomachine beschikt over energiezuinige boilers. Ze zijn goed geïsoleerd zodat ze gemakkelijk warm blijven als je ze niet gebruikt. Tegelijkertijd kun je zo heel snel op je gewenste temperatuur komen als je de machine uit de slaapstand komt.