Jura S8 Moonlight Silver

1.599,00

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

Klik hier voor S8 Chroom

Beschrijving

Een nieuwe standaard in het middensegment koffiemachines. Zo kun je de Jura S8 Moonlight Silver gerust noemen. Hij heeft de nieuwste technieken aan boord en een touchscreen. Een zeer complete espressomachine die vijftien soorten koffie kan maken. De koffiespecialiteiten komen uit de uitloop in het midden. De melkspecialiteiten bereid je met de uitloop aan de rechterkant. Je hoeft je kopje niet te verplaatsen als je een cappuccino maakt.

Touchscreen S8

De Jura S8 Moonlight Silver is uitgerust met een touchscreen. Je hebt meteen de keuze uit acht types koffie. Met een druk op de knop maak je ze. Jura staat bekend om zijn eenvoud. De onderhoudsprogramma’s zijn simpel en je hoeft er zelf weinig voor te doen. Met het touchscreen voegt Jura er weer een dimensie aan toe. Geen knoppen meer naast het scherm. Gewoon het scherm als knop.

Aroma G3 maalwerk

Ook deze nieuwe Jura espressomachine is uitgerust met Aroma G3 maalwerk. Dit zijn conische maalschijven die zo gemaakt zijn dat de machine snel, fijn en zonder koffieverlies de bonen maalt. Sinds de introductie van de Aroma G3 molen is de smaakintensiteit van de koffie veel hoger. Hoewel het er natuurlijk nog altijd vanaf hangt welke koffie je in de machine gooit :). Vergelijk maar eens een kilo koffie uit de supermarkt met onze Bergkoning ;).

25 maanden garantie

Voor de garantie op je Jura koffiemachine kun je uiteraard bij ons terecht. Op alle nieuwe machines van Jura die je in Nederland koopt heb je een fabrieksgarantie van 25 maanden.

Eenvoudige reiniging

Van klanten horen we vaak dat het reinigen van de koffiemachine zo eenvoudig is geworden sinds zij zijn overgestapt op een Jura. Het is voor Jura altijd een speerpunt geweest om de reiniging zo eenvoudig mogelijk te maken. Met dit grote touchscreen is het weer een stukje eenvoudiger geworden. Een feature die alle nieuwe Jura’s hebben is de eenvoudige reiniging van het melksysteem. Je bent in twee minuten klaar en hoeft alleen het programma te starten met een druk op de knop.

Wat wordt er meegeleverd met de Jura S8 Moonlight Silver?

Standaard zit er in de doos een welkomstpakket. Hierin vind je twee reinigingstabletten, een filter en een flesje melksysteemreiniger. Bij de Jura S8 krijg je, net als bij de J6 en E8, een bakje om het melksysteem eenvoudig te reinigen. Als extra accessoire kun je een melkglas of melkkoeler aanschaffen.

Extra informatie

Aantal koffierecepten

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal koppen per dag

Aantal molens

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Extra functies

, , ,

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

Koffiespecialiteit

, , , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Merk

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Plaatsing

Soort display

Type koffiemachine

Verwarming water