Facil FE-41

  • 200 koppen koffie per dag
  • keuze uit verse melk of poedermelk
  • 10,1″ touchscreen

De Facil FE-41 is een zakelijke bonen koffiemachine voor kantoor en horeca.

Lease incl. onderhoud

  • 36 maanden vanaf €159,-
  • 60 maanden vanaf €119,-

Artikelnummer: 1041DCFA Categorie:

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte Facil FE-41

Vraag een offerte aan om de Facil FE-41 te leasen of te kopen.

De Facil FE-41 is de perfecte machine voor intensief gebruik die aangesloten wordt aan het waternet.

Het onderhoud regelen wij voor je. Heb je vragen over de machine? Dan zijn wij er voor jou.

Vul dit formulier in

Koffiemachine met capaciteit

De Facil FE-41 is een koffiemachine met een capaciteit van 200 koppen koffie per dag. Het apparaat wordt standaard aangesloten op het waternet. Bij het ontwerpen van de machine is er tot in detail rekening gehouden met intensief gebruik. Het bonenreservoir heeft een capaciteit van 1,5 kg en de afvalcontainer in de machine kan 70 kopjes koffie verwerken voordat hij moet worden geleegd.

Drink zakelijk koffie van Pure Africa

Ben je op zoek naar premium koffie en wil je bijdragen aan een eerlijke handelsketen? Drink dan zakelijk de bonen van Pure Africa bij jou op kantoor.

Keramische maalschijven

De machine is uitgerust met keramische maalschijven. Het voordeel van dit materiaal is dat het snel koelt waardoor de kwaliteit van de gemalen koffie optimaal blijft.

Melkschuim van verse melk of melkpoeder

Omdat de Facil FE-41 op verschillende locaties wordt gebruikt is het erg handig dat je zelf kiest of je de machine in een uitvoering wilt met vers melkschuim of melkpoeder. Met verse melk krijg je mooier melkschuim terwijl het soms praktischer is om voor melkpoeder te kiezen. Wij kunnen dit ook achteraf nog voor je omzetten.

Hoge capaciteit melkkoeler

Kies je voor verse melk dan heeft Facil een aantal grote compressor melkkoelers. Hiermee kun je 8 of 10 liter melk gekoeld houden.

Chocolademelk

Als je kiest voor verse melk dan kun je het poeder canister gebruiken voor cacao. Zo kun je warme chocolademelk maken met de machine.