Jura GIGA W10 Diamond Silver

2.999,00 excl. BTW

Luxe koffiemachine met dubbele keramische molen voor de zakelijke gebruiker. Groot touch screen en mogelijkheid om cold brew koffie te maken.

Full operational lease
Vul hieronder het formulier in als je interesse hebt om de machine te leasen.

  • €85,- per maand bij 36 maanden incl. onderhoud
  • €49,- per maand bij 60 maanden incl. onderhoud

Artikelnummer: 15549 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zakelijke koffiemachine

Offerte GIGA W10 Diamond Silver

Vraag een offerte aan om de Jura GIGA W10 Diamond Silver te leasen of te kopen.

Deze luxe koffiemachine is geschikt voor zakelijk gebruik en bevat zelfs een cold brew functie.

De machine is door het grote touchscreen makkelijk in gebruik. Bij vragen over de machine, zijn wij er voor je. Ook voor het onderhoud van de machine kan je bij ons terecht.

Vul dit formulier in

Jura GIGA W10 Diamond Silver espressomachine voor kantoor

Uitgevoerd met een dubbele molen. Ideaal als extra koffiemachine voor bijvoorbeeld klanten en ook geschikt voor kantoren tot 10 personen.

Cold brew koffiemachine

Met de Jura GIGA W10 maak je met een druk op de knop een coldbrew koffie. Jura heeft daarvoor het Cold Extraction Process ontwikkeld. Er zijn 11 koffie specialiteiten die je als cold brew kunt maken, waaronder een cold brew cappuccino en een cold brew espresso.

De Jura GIGA W10 Diamond Silver leasen of kopen

Bij Pure Africa kies je zelf of je een zakelijke koffiemachine wilt leasen of kopen. Als je voor lease gaat betaal je een vast tarief per maand en wij nemen je het onderhoud uit handen. Zo hoef je niet te investeren en heb je geen zorgen. Liever de Jura GIGA W10 kopen? Wij komen hem graag tegen een meerprijs bij je op kantoor installeren.

Dubbele molen met keramische schijven

Net als de Jura GIGA X8c beschikt ook de Jura GIGA W10 Diamond Silver over een dubbele molen met keramische schijven. Deze schijven van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je machine langere tijd met hoge precisie koffie maalt. Zo haal je constant alles uit je kopje koffie.

Met deze koffiemachine kun je bij elke zetting kiezen of je een Vurige Krijger of een Allemansvriend wilt maken. Je kunt twee soorten bonen gebruiken in de twee bonenreservoirs.