Jura E8 Chroom

1.299,00

 

Kom de koffiemachine testen in onze showroom

Pure Africa is Jura Premium Partner

Beschrijving

Deze koffiemachine heeft alles wat je nodig hebt. De Jura E8 chrome is uitgerust met een dubbele uitloop: één voor koffie en espresso en één voor alle soorten koffie met melk. In 2018 is de al succesvolle Jura E8 serie vernieuwd. Dit maakt het nog completer dan de machine al was.

Wat kun je ermee maken?

Op de nieuwe Jura E8 chrome heb je de beschikking over drie tabbladen met koffie specialiteiten. Dat is één meer dan op de vorige versie. Je kunt nu ook een espresso doppio, café americano en een espresso macchiato maken. Een overzicht van alle koffies:

 • Ristretto
 • Espresso
 • Koffie
 • Cappuccino
 •  Latte macchiato
 • Warme melk
 • Heet water
 • Flat white
 • Espresso macchiato
 • Café americano
 • Espresso doppio

P.E.P. systeem voor espresso

Ben je een espresso liefhebber? Dan kun je niet om het P.E.P. (Pulse Extraction Process) systeem van Jura heen. Wat ons als koffieliefhebbers betreft, is Jura dan het enige merk dat in aanmerking komt. Espresso van de Jura E8 Chrome ligt qua kwaliteit dichtbij een halfautomaat. De pulserende extractie zorgt hiervoor. Het water wordt onder ongelijke druk door de koffie geperst. Zodoende komt er meer smaak vrij.

Vernieuwde uitloop voor cappuccino

Op de in 2018 vernieuwde Jura E8 chrome is de uitloop voor melkschuim aangepast. Het design is massiever geworden en er is een stijlvolle draaiknop geplaatst om de dikte van het melkschuim mee te bepalen. De aparte uitloop voor koffie en cappuccino heeft als voordeel dat er nooit melk in je koffie lekt nadat je een cappuccino hebt gezet. Ook kun je net iets gemakkelijker bij deze uitloop voor melkschuim waardoor reinigen nog simpeler is. Nog belangrijker is dat je cappuccino en latte macchiato met deze nieuwe uitloop warmer melkschuim hebben.

Smart connect op de Jura E8 chrome

Standaard is de jura E8 chrome uitgerust met de Smart connect van Jura. Hiermee kun je de machine op afstand bedienen. Je kunt de instellingen aanpassen, kijken wat de status is voor het reinigen van de machine of natuurlijk koffie maken. De connectie is vrij eenvoudig tot stand te brengen via bluetooth.

Aroma G3 molen

De Aroma G3 molen zorgt voor een snellere maling van je koffie. Tegelijkertijd komen er door de innovatieve manier van malen meer aroma’s vrij in de koffie.

Intelligent Pre Brew Aroma System

De aroma’s die vrij komen tijdens de maling worden volop benut door het Intelligent Pre Brew Aroma System. Iedere kop koffie van de Jura E8 Chrome wordt even voorgeweld. Zo komen de aroma’s vrij en haal je meer smaak uit de koffie tijdens het zetten.

Kleurenscherm

Erg handig is het kleurenscherm op de machine. Jura staat al bekend om zijn intuïtieve manier van bedienen. Met dit kleurenscherm wordt het nog gemakkelijker. Tijdens het schoonmaken van de machine worden de te doorlopen stappen visueel gemaakt.

Jura E8 Chrome – 25 maanden garantie bij Pure Africa

Alles draait om kwaliteit bij Jura. Iedere koffiemachine wordt gebouwd met de gedachte van een lange levensduur. Op deze manier wordt het milieu minder belast. Maar belangrijkste is dat je als consument waar voor je geld krijgt. Daarom krijg je 25 maanden garantie op je Jura E8 Chrome. Wij maken regelmatig mee dat machines na 7 – 8 jaar voor een eerste onderhoudsbeurt komen. De garantie is dus fijn, maar de kans je er gebruik van maakt klein.

Extra informatie

Gewicht9.8 kg
Afmetingen431 × 280 × 351 mm
Aantal koffierecepten

Afmetingen

Cappuccino met

Doorlooptijd reiniging

Energiezuininge spaarstand

Garantieperiode in maanden

Inhoud bonenreservoir

Inhoud koffieresidubak

Inhoud waterreservoir

One Touch Cappuccino

One touch latte macchiato

Soort display

Merk

Aantal kopjes per zetbeurt

,

Aantal koppen per dag

Aantal molens

Extra functies

, , ,

Koffiespecialiteit

, , , , , ,

Land van herkomst

Melkopschuimer

Plaatsing

Type koffiemachine

Verwarming water