Skip to main content
Siemens koffiemachines

Nieuw: Siemens koffiemachines bij Pure Africa Deventer

Siemens koffiemachines bij Pure Africa Deventer

Bij Pure Africa vinden we de beste kwaliteit belangrijk. Allereerst geldt dit voor onze koffie. Om die heerlijke Afrikaanse koffiesmaken tot leven te wekken heb je een goede koffiemachine nodig. Daarom hebben we bij Pure Africa het merk Siemens toegevoegd. Siemens staat bekend om zijn innovatieve kwaliteitselektronica voor thuis. We zijn dus een heel goede match. In dit artikel leggen we uit waarom wij voor Siemens hebben gekozen.

Kom naar onze showroom

In onze showroom hebben we de Jura EQ9 en de Jura EQ6 klaar staan. Je kunt ze live komen testen. Onze koffiespecialisten kunnen je alles over de machines vertellen zodat jij een juiste keuze kunt maken. De andere modellen van Siemens espressomachines kun je bij ons bestellen.

Nieuw bij Pure Africa

Siemens koffiemachines

Milieuvriendelijk

Als je een nieuwe koffiemachine koopt is dat een flinke investering. Je krijgt er ook veel koffiegenot voor terug. Omdat producten die lang meegaan beter zijn voor het milieu adviseren wij om te kiezen voor een duurzaam merk als Siemens. De gemiddelde levensduur van een Siemens koffiemachine ligt hoger dan bij goedkopere modellen. Daardoor is een Siemens ook de juiste keuze voor wie het milieu belangrijk vindt.

Stille molen van siemens

Eén van de eigenschappen van de Siemens espressomachines waarvoor wij meteen vielen is de molen. Met zijn keramische maalschijven is de maling heel fijn in te stellen. Maar het is vooral het geluid dat overtuigt. Dat is er namelijk bijna niet. Heerlijk als je ‘s ochtends in alle stilte van je kop koffie wilt kunnen genieten.

Software

Het bedieningsgemak van de machine springt in het oog. Op bijvoorbeeld de EQ9 ga je eenvoudig door het menu door aan de centrale knop te draaien. Je kunt de machine er gemakkelijk mee naar eigen wens instellen. Met een druk op de knop zet je een kop koffie of cappuccino. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen koffieprofiel in te stellen.

 

100% Arabica koffie en investeren in microkredieten met Pure Africa Coffee

 

 

 

 

 

 

 

 

Je eigen Pure Africa

karakter instellen

 

Siemens EQ9

 

Modern design

Siemens hecht waarde aan design. De machines zijn strak vormgegeven. Qua gebruiksvriendelijkheid valt alles op zijn plaats. Zo is bijvoorbeeld het zetsysteem weggewerkt achter het waterreservoir. Zo is er geen lelijke klep meer nodig aan de zijkant. 

Eenvoudige reiniging

De nieuwste koffiemachines van Siemens zijn eenvoudig te reinigen. De programma’s starten automatisch en zijn doorgaans binnen enkele minuten alweer klaar. Het schoon houden van je koffiemachine is essentieel om een lekkere koffiesmaak te behouden. 

Getest met Pure Africa koffie

De koffiemachines zijn uitgebreid getest met onze Pure Africa koffies. De combinatie van de molen, zetsysteem en verwarmingselement zorgen voor een goed gebalanceerde koffie. Hiervoor is het wel van belang dat de machine goed afgesteld staat. Dat kunnen wij voor je regelen als je een Siemens koffiemachine koopt in one showroom.