Schaerer Coffee Soul

  • 300 koppen per dag
  • Catalogusprijs: vanaf € 8.490,- (excl. BTW)
  • Flexibele lease: €329,- (excl. BTW) per maand
  • 3 jaar lease: €249,- (excl. BTW) per maand
  • 5 jaar lease: €199,- (excl. BTW) per maand
  • Leasecontract is inclusief melkkoeler en onderhoud

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Beschrijving

De Schaerer Coffee Soul is een modulaire machine. Jouw wensen bepalen wat de machine kan. Zo kun je een extra canister voor cacao installeren of bijvoorbeeld een tweede molen om sneller koffie te kunnen malen en twee verschillende koffies te gebruiken in één machine.

Stoomboiler

Voor horeca gebruik is de machine uit te rusten met een stoomboiler. Je kunt dan thee maken en melk met de hand opschuimen.

Grote capaciteit

De Schaerer Coffee Soul is meer dan gewoon een koffiemachine. De combinatie van kwaliteit en capaciteit zijn punten waarop de Coffee Soul uitblinkt. Zit je met 80 man op een afdeling dan kan de Schaerer Coffee Soul weleens de machine zijn die goed bij je past.

Horeca

Wil je verzekerd zijn van een constante kwaliteit van je koffie? Dan kan de keuze voor een volautomaat heel verstandig zijn. Zeker als je in hoog tempo koffie maakt is het van belang dat je niet aan kwaliteit verliest. Die garantie heb je met deze volautomaat. Met een halfautomaat (zoals van La Marzocco) krijg je absoluut betere koffie, maar het vergt wel meer concentratie. Alleen jij kunt die afweging maken :).

Schaerer Coffee Soul leasen

Wil je liever geen apparatuur aanschaffen? Geen probleem. Je kunt bij ons de Schaerer Coffee soul ook leasen. Je kiest zelf voor welke periode je de machine wilt leasen. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.